تحلیل تأثیر انسجام گروهی در کلاس درس بر شکل‌گیری سرمایه اجتماعی تحصیلی دانش‌آموزان - رئیسی, سید موسی (یادگیری هوشمند و تحول مدیریت)
هدف این پژوهش بررسی میزان و چگونگی تأثیر انسجام گروهی در کلاس درس بر شکل‌گیری سرمایه اجتماعی تحصیلی دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه شهر تهران است. پژوهش حاضر با رویکرد کمی و طرح همبستگی–تبیینی انجام شد. جامعه آماری شامل دانش‌آموزان مدارس دولتی شهر تهران در سال تحصیلی ۱۴۰۳–۱۴۰۴ بود که ۳۶۸ نفر به روش خوشه‌ای چندمرحله‌ای انتخاب شدند. داده‌ها با استفاده از پرسشنامه انسجام گروهی کلاس و پرسشنامه سرمایه اجتماعی تحصیلی گردآوری گردید. تحلیل داده‌ها از طریق ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چندگانه و آزمون t مستقل در نرم‌افزار SPSS انجام شد. نتایج نشان داد بین انسجام گروهی و سرمایه اجتماعی تحصیلی رابطه‌ای مثبت و معنادار وجود دارد (r=0.68, p